Mai névnap

Időjárás

Miénk ez a cirkusz

2020. április 7. kedd

A februári hónap nagyon izgalmasan telt a hatodik osztály életében. A kormány által támogatott Lázár Ervin Program keretében részt vehettünk a Fővárosi Nagycirkusz előadásán február 19-én. 

Ebéd után nagyon lelkesen és izgatottan indult a csapat Budapest irányába. A nézőtér teljesen megtelt hatodik osztályos, izgatottan várakozó, csillogó szemű diákokkal. Fantasztikus előadásban volt részünk, légtornászok, bohócok, lovak, zsonglőrök kápráztatták el a közönséget.

 

 

Az osztály élményekkel gazdagon térhetett haza. De meséljenek helyettem a gyerekek beszámolói:

„A kedvenceim az akrobaták voltak, mert ahogyan ugráltak én is féltem és olyan jó volt, hogy magasan ültünk onnan láthattam a történéseket.”

„Nekem ez az élmény nagyon-nagyon tetszett. A fellépők nagyon ügyesek voltak. Az még jobb volt, hogy ott volt Richter József a mini pacikkal.”

„Nekem nagyon tetszett a cirkusz! A legjobban a légtornászok és a pónik. A pónik nagyon aranyosak voltak, ahogyan terelgették őket. De igazából mindegyik produkció nagyon tetszett.”

„Nekem nagyon, nagyon, nagyon, nagyon tetszett. Megállás nélkül csak nevettünk a barátnőimmel. A táncosok, a pónik, az akrobaták, a bohóc és még sok minden.”

„A cirkuszban az állatok tetszettek. Lenyűgöző volt, ahogy mindenre betanították őket. A légi mutatványok elképesztőek voltak.”

„Azért tetszett, mert sok akrobata volt, akik nagyon ügyesek voltak. A legjobban a légtornászok tetszettek. A lovakat sajnáltam, ahogyan rángatták a nyergeiket, amikor fejjel lefelé lógtak rajtuk.”

„Nagyon, nagyon tetszett nekem a táncos, légtornászos, lovas produkció. A pónik nagyon, nagyon cukik voltak.”

 

Lajtosné Dudok Mária

osztályfőnök