Mai névnap

Időjárás

Pályaorientáció alsó tagozaton

2020. január 23. csütörtök

Az iskolában erre a napra, szüleink közül idén is vártuk a jelentkezőket, hogy bemutassák nekünk munkájukat, hogy mivel foglalkoznak.

December 14 – én a pályaorientációs napon mind a négy alsós osztályból volt bátor szülő, aki saját munkájáról osztott meg információkat kicsikkel. Sajben Soma 1. osztályos tanuló anyukája kreatív kézműves foglalkozást tartott a gyerekeknek. A második osztályból Csepregi Edvin anyukája a nővéri munka rejtelmeit mutatta meg a gyerekeknek, a sebkötözésektől a vérnyomásmérésig, amit minden pici örömére ki is lehetett próbálni. Petrovánszki Zina 3. osztályos kislány anyukája a kozmetika témakörében hozott nekünk érdekességeket, a gyerekek kedvence itt az arcmasszázs volt. S a méhészkedésbe a 4. osztályos Hégráth Enikő anyukája vezetett be minket, ahol viasszal és virágporral is találkozhattak, s mézet is kaptak a tanulók.

A Barkácsmackó Műhelyben mindenki elkészíthetett egy saját plüssmackót magának, alsósaink nagy- nagy örömére.

Nagyon jól sikerült napot tudhatunk idén is magunk mögött.

 

Köszönet, Sajben Klárának, Tóth Szilviának, Petrovánszki Szilviának és Hégráth Mariannak a színvonalas és tartalmas programért.

Köszönet a Barkácsmackó Műhelynek a kézműves programért, amely

a szülők anyagi támogatása nélkül nem valósulhatott volna meg. Köszönjük.

 

Köszönet a pedagógus kollégák közreműködéséért, türelméért és segítőkészségéért, a pályaorientációs nap szervezésében és lebonyolításában! :)

 

 

Szebeni Zsuzsaalsós munkaközösség – vezető