Mai névnap

Időjárás

Társasjáték délután a hatodik osztályban

2019. november 20. szerda

Szeretünk játszani, a játék hozzátartozik a mindennapokhoz ősidők óta, akár gyerekről, akár felnőttről legyen is szó. Már az ókori egyiptomiak is szívesen játszottak, akár sakkjátékot is. 

Az idők folyamán, játékon keresztül tanulták meg a felnőtt életre vonatkozó feladatokat a gyerekek, nagyszüleink és dédszüleink korában is. A játék nemcsak tanulás, felkészítés a felnőtt életre, hanem önfeledt kikapcsolódás, móka és kacagás. Sajnos, a hétköznapok sűrű forgatagában kevés időnk jut a játékra, az együtt eltöltött idő örömeire.

 

Így a játék jegyében hirdettünk osztálybulit az őszi szünetet megelőző utolsó tanítási nap délutánjára a hatodik osztállyal.

 

Nevetésben, kacagásban nem volt hiány, mikor vicces szavakat gyűjtöttünk a Tic-tac bumm nevű játék alatt. A Twister egy izgalmas játék, de ha a játékot bekötött szemmel kell játszani, még izgalmasabb a játék. És ne feledkezzünk el a modern technika nyújtotta játékokról, a társaság örömmel és jókedvűen vett részt az X-boksz játék különböző feladataiban.

 

A szülőknek köszönhetően jutott mindenféle finomság is az asztalra. Igazán önfeledt, vidám délutánt töltöttünk együtt, élvezve a közös időtöltés nyújtotta öröm élményét.

 

Lajtosné Dudok Mária osztályfőnök