Mai névnap

Időjárás

Áprilisi sportversenyek

2013. április 26. péntek

Végre eljött a jó idő, a tavaszi versenyek ideje!

 

18-án egy nyolcfős csapattal utaztunk Pencre, a kispályás labdarúgó területi döntőjére. Nagyon nagy elszántsággal játszottak a fiúk, de egy győzelem és egy döntetlen sajnos kevés volt a továbbjutáshoz. Jobb gólkülönbséggel a kosdi csapat jutott tovább. A fiúk elkeseredettsége érthető volt, hiszen mindent megtettek a győzelemért!

 

22-én és 23-án Vácott rendezték meg az atlétika több-próba területi döntőket. A két nap alatt összesen 33 csomádi tanuló mérhette össze erejét a többi iskola tanulóival futásban, kislabda-hajításban, távolugrásban, súlylökésben. Sajnos a nagy iskolák, főleg a váciak, jóval előttünk járnak ezekben a számokban, de tanulóink így is kitettek magukért! A legkiemelkedőbb eredményt a III. korcsoportos fiúk érték el, ők 10 csapat közül a 3. helyet szerezték meg! A bronzérmes csapat tagjai: Bagyánszki Balázs (7. o.), Borsodi Márton, Gyöngyösi Olivér, (6. o.) Mihály Áron, Vacaru András (5. o.), Zimmermann Dániel (8. o.).

 

Gratulálunk minden résztvevőnek! A szülőknek pedig külön köszönet a gyerekek buzdításáért, és a segítségért, hogy a versenyek helyszíneire elszállítottak bennünket!

 

Szabó Zoltánné
(Kati néni)
testnevelő