Mai névnap

Időjárás

Foci Diákolimpia

2014. december 20. szombat

Iskolánk fiú focicsapatai idén 3 korosztályban neveztek a teremfoci Diákolimpiára. Mindhárom kategória körzeti selejtezője a vácrátóti iskola csarnokában került megrendezésre.

Legkorábban a legnagyobbak, 7-8. osztályos tanulóink mérettettek meg, november 7-én nagy reményekkel indultunk útnak Csomádról. Biztató játékunk ellenére 1-2 egyéni hiba eredményeként be kellett érnünk a III. hellyel az induló hét csapat közül. A győztes a kosdi csapat lett, akiknek ezúton is gratulálunk!

 

November 21-én a legkisebbek, 3-4. osztályos diákjaink látogattak Vácrátótra. A csapatot edzőjük, Matyóka Tamás is elkísérte. Jól játszottak, hősiesen küzdöttek a srácok (és velük egy leány is, Szántó Noémi!), ami végül a döntőbe jutásra volt elegendő. Ott ugyan a nagymarosiak picivel jobbnak bizonyultak, de a mieinkre így is büszkék lehetünk, hisz’ az iskola történetének egyik legjobb eredményét érték el ezzel a hét indulóból kivívott II. helyezéssel.


Végül, amire legbüszkébbek vagyunk: az 5-6-os fiúk I. (!) helyezése!


November 14-én, a Laczkovics Barnabás, Borbély Zoltán, Eged Viktor, Davcsó Bálint, Szentandrási Bence, Dudás Martin,Kómár Dominik, Nemeshegyi Zalán, Vadas Áron összetételű csapatunk a környező iskolák közül a legjobbnak bizonyult! A kilenc indulóból álló mezőnyben szinte az összes mérkőzésüket hátrányból fordítva sikerült „hozni”, ami nagy akaraterőre és küzdeni tudásra utal!

 

Folytatás februárban, a megyei területi döntőn!

 

Gratulálunk a fiúknak és ezúton is köszönjük a szülők segítségét a gyermekek szállításában, no és persze a szurkolásban! :)

 

Véghelyi Csaba

testnevelő tanár