Mai névnap

Időjárás

Januári kézilabdás tudósítások

2019. február 7. csütörtök

Mozgalmas hónap volt a januári kézilabdázóink számára. A hónap közepén IV. korcsoportos (7-8. osztályos) lány csapatunk a decemberi jó teljesítményének köszönhetően ismét meghívást kapott Kismarosra, hogy egy négycsapatos torna keretében dőljön el: ki képviseli majd a váci körzetet a megyei területi versenyen.

Nagyon jó és változatos körmérkőzéseket vívtak lányaink ezen a tornán, végül a kismarosi Vilcsek Gyula, illetve a váci Árpád Fejedelem iskola mögött a III. helyen zártak. A csapat tagjai voltak: Antal Nina, Bobják Lívia, Kiss Lili, Komáromi Lili, Kurucz Fanni, Nagy Szimonetta, Rákosi Lili, Szántó Noémi, Szőke Bianka.

 

Január 23-án a IV. korcsoportos fiúk körzeti tornája zajlott a dunakeszi Radnóti Gimnázium sportcsarnokban. Fiainknak nagy kihívást jelentett az ellenfeleken túl az iskolai tornatermünknél háromszor nagyobb küzdőtér is! A testnevelés órákon megszokott pályaméretekhez képest szinte „maratoni távot” kellett befutni a támadások utáni visszazárkózáskor! Küzdöttek és hajtottak becsülettel, de ez a harmadik helyhez volt elegendő a Radnóti Gimnázium és az őrbottyáni Kvassay iskola mögött. Reális volt a végeredmény, mert ellenfeleink nagyobb játéktapasztalattal rendelkeztek, ami tükröződött a mérkőzések során.

A csapat tagjai voltak: Aschenbrenner Borisz, Horváth Balázs, Máté Gergő, Mónus Ábel, Kocsis Dániel, Komár Patrik, Kósa Marcell, Maticsek Kristóf, Mozsári Nándor, Pleva Bence, Sebeők Mátyás.

Ezúton is szeretném megköszönni a csapatok helyszínre történő szállításában nyújtott segítséget Kurucz Fanni apukájának, illetve a Csomádi Polgárőrségnek!

 

Varga László testnevelő