Mai névnap

Időjárás

Májusi atlétikaversenyek

2016. június 29. szerda

Május 19-én, kis iskolák közötti atlétikaversenyre került sor Vácott. Iskolánk 12 tanulóval indult a megmérettetésre, ahol összetett, váltófutás és egyéni futószámban kellett versenyezniük. Mivel sokan megbetegedtek, ezért több tanuló csak aznap szembesült a ténnyel hogy versenyeznie kell, ezt a bátorságot most itt is megköszönöm nekik!

 

A fiúk kilenc iskola indulói közül a IV. helyen végeztek többpróba összetett számban, és II. helyen váltófutásban.  A csapat tagjai: Kósa Marcell, Borbély Zoltán, Hesz Rómeó, Orgován Richárd, Ilyés Gergő és Laczkovics Barnabás.

 

A lányok 4 csapat közül a II. helyet érték el összetett számban és váltófutásban egyaránt. A versenyzők név szerint: Szentandrási Szófia, Maticsek Anna, Monos Jázmin, Vass Nikolett, Demény Lili és Mátyási Brigitta.

 

Ezen a napon egy másik verseny is zajlott, mégpedig a Kölyök-atlétika program versenye 3. és 4. osztályosok számára. Itt tízfős csapatnak kellett különböző akadály-, ugró-, dobó versenyszámokat teljesítenie. 13 iskola indulói közül a nagyszerű VI. helyen végzett csapatunk! Itt is kiemelném, hogy nagyon sokan csak beugró, helyettesítő versenyzők voltak a sok betegség miatt! Nekik külön elismerés jár ezért a teljesítményért! A csapat tagjai: Bubán Szimonetta, Fábián Napsugár, Kurucz Lilla, Magai Nóra, Molnár Emma, Békési Benedek, Demény Milán, Erdős Bence, Jármer Dominik és Vass Máté.

 

Gratulálok minden versenyzőnek és köszönet minden kísérő szülőnek, akik bármilyen formában segítették iskolánk tanulóit!

 

Szabó Zoltánné (Kati néni) testnevelő