Mai névnap

Időjárás

Tudósítás a kézilabda házibajnokságról

2019. június 20. csütörtök

Májusban - hagyományteremtő szándékkal - megrendezésre kerültek a kézilabda házibajnokság csoportküzdelmei.

A benevezett 7 csapat két csoportban körmérkőzéssel döntötte el a csoporton belüli erősorrendet. A tornaterem küzdőterének méretéhez igazítottan 3+1 fős alapcsapatok vehettek részt a küzdelemben. Fontos kitétel volt, hogy az azonos osztályba járó tanulókból szerveződhettek csak a csapatok. A korkülönbségek kiegyenlítése céljából az alacsonyabb évfolyamból érkező csapat annyi plusz játékossal állhatott ki a mérkőzésre, ahány évvel fiatalabbak voltak az ellenfél játékosainál.

Nagyon jóiramú, küzdelmes mérkőzéseket láthatott a szép számú érdeklődő. Voltak olyan bajnoki küzdelmek, amikor szinte “katlanná vált” a tornaterem a szurkolók buzdításától!

Minden csapat sportszerűen igyekezett minél jobb eredményt elérni, a játék hevében sem kellett kiállítani senkit sem durvaság miatt.

A hónap végére kialakult a helyosztók párosítása is, mely mérkőzések június első keddjén lesznek. Az iskola bajnokcsapata különleges elismerésben részesül, mert bajnokként kiállhat az iskola tanári csapata ellen egy “hírverő mérkőzésre!”

 

Varga László, szervező tanár