Mai névnap

Időjárás

Tanév végi zeneiskolai koncert

2018. július 9. hétfő

Köztudott, hogy iskolánkban lehetőségük van tanulóinknak hangszeres zenét tanulni. A Fóti Zeneiskola tanárai járnak át tanítani, és próbálják bevezetni a gyerekeket a zongora, hegedű és gitártanulás rejtelmeibe. Ezúton is köszönjük lelkes munkát Berszánné Réthelyi Piroskának, Szántó Ilonának, Rigó Dánielnek és Visnyai Viktóriának.

Hagyománnyá vált, hogy félévkor és év végén koncertet adnak zeneiskolás növendékeink, bemutatva mi mindent tanultak és mennyit fejlődtek az elmúlt időszakban. Így történt ez június 7-én is, a Csomádi Művelődési Ház adott otthont zeneiskolás növendékeink össztanszaki koncertjének. A tanév során több alkalommal is megbizonyosodhattunk arról, milyen nagy utat járnak be tanulóink a zene birodalmában, hogy hangszereikből csodás dallamokat varázsoljanak elő. Megható, elragadó, fantasztikus végig ülni, hallgatni, megélni egy-egy koncertet, látva és hallva a gyerekeket. A koncerten ismert és kevésbé ismert zeneműveket szóló zongora, hegedű és gitár előadásokban, valamint kamaradarabokban hallgathattunk meg. A kamaradarabok során együtt szólaltattak meg hegedűt és gitárt, hegedűt és zongorát valamint négykezes műveket.

Köszönjük ezt a csodás, szívet, lelket felüdítő élményt a zeneiskolás tanulóknak, tanáraiknak és a szülőknek a támogatást.

Lajtosné Dudok Mária