Mai névnap

Időjárás

Zeneiskolások hangversenye

2012. október 2. kedd

hangjegyek.png2012. október 1-jén, a Zene Világnapja alkalmából a fóti zeneiskola csomádi zenei tagozata által rendezett hangversenyen vett részt az iskola tanulóközössége a csomádi Művelődési Házban.

 

Iskolánk zongora és a hegedű tanszakon tanuló zeneiskolás növendékei és néhány vendég tanuló közreműködésével hallhattunk különböző zeneműveket, zenemű részleteket a hangversenyen. Egy kis betekintést nyertünk a zeneiskola életébe, láthattuk a zenetanulás kezdeti lépéseinek eredményeit, de egyaránt képet kaptunk a haladó szintet elért kis zenészek tudásáról is.

 

A hangverseny során a zenei világnap eredetéről is hallottunk információt.

 

A sikeres és tanulságos rendezvényt szeretnénk hagyománnyá tenni, így zeneiskolás tanulóink fejlődését a következő években is nyomon követhetjük majd. Abban is reménykedünk, hogy az eddiginél is több tanulót érintett meg e napon a zene hangja és bízunk abban, hogy ebben a művészeti ágban is egyre többen kipróbálják tehetségüket alkalomadtán, amelyre intézményünk a zeneiskolai tagozat működtetésével lehetőséget ad.

 

A zeneiskola szervező és felkészítő pedagógusainak és természetesen a szereplő zeneiskolásoknak köszönjük a színvonalas zenei élményt.

 

2012. október 2.

Kelemen Ildikó
igazgató